Smidig och Säker Laddning med Typ 2 (Mode 3) Laddkabel

I den snabba övergången till elbilar är det viktigt att ha pålitliga och effektiva lösningar för laddning. Vår bästsäljande Typ 2 (Mode 3) laddkabel är designad för att möta behoven hos din Tesla, men är också kompatibel med en mängd andra elbilar och laddhybrider. Med fokus på säkerhet, användarvänlighet och hållbarhet är denna laddkabel ett oumbärligt tillbehör för varje elbilsägare.

Egenskaper som Står ut

 • Automatisk Låsfunktion: När din bil är låst, låser laddkabeln automatiskt fast, vilket förhindrar obehörig borttagning och ökar säkerheten.
 • 16A 3-fas (11 kW) Kapacitet: Med en imponerande laddkapacitet på upp till 11 kW, kan du ladda din bil snabbt och effektivt.
 • CE-godkänd och IP-67 Klassificering: Denna kabel är konstruerad för att motstå vårt tuffa och fuktiga klimat, vilket gör den säker att använda även i regnigt väder.
 • 2 Års Garanti: Vi står bakom kvaliteten på vår laddkabel och erbjuder en generös tvåårig garanti.
Tesla-laddkabel-knapp.jpg__PID:6cc5c377-2b5a-4a0a-94ae-9c93cddf2567

Lättanvänd och Smart Design

En av de mest praktiska funktionerna hos vår laddkabel är öppningsknappen som gör laddningen till en enkel process. Genom ett knapptryck öppnar du automatiskt laddluckan på din Tesla, vilket innebär att du slipper gå in i bilen eller använda appen. Samma knapp kan också användas för att avbryta laddningen och låsa upp laddaren när bilen är upplåst.

Handgjord Kvalitet från Belgien

Till skillnad från många andra kablar på marknaden, är våra laddkablar handmonterade i Belgien. Detta garanterar en högre kvalitet och säkerhet, och de är dessutom i genomsnitt 20% lättare än många andra kablar från den kinesiska marknaden. Varje kabel är noggrant kvalitetssäkrad och testad innan den når våra kunder.

Flexibilitet och Anpassning

Vår laddkabel finns i olika längder, från 2 meter upp till 20 meter, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst för dina behov. Om du har specifika krav, tveka inte att kontakta oss så kan vi ta fram en anpassad lösning för dig. Vi erbjuder även en version med 22 kW för dem som behöver ännu snabbare laddning.

Tillbehör för en Komplett Laddningsupplevelse

För att göra din laddningsupplevelse ännu smidigare, erbjuder vi en rad tillbehör:

 • Hållare för Laddkabel: Håll din laddkabel organiserad och redo att användas med en praktisk hållare.
 • Laddhandske: Skydda dina händer och laddkontakten från smuts och fukt med en laddhandske.
 • CEE-skydd: Förläng livslängden på din laddkabel genom att skydda den mot slitage och skador med ett CE-skydd.

Tips och Tricks för Effektiv Laddning

 • Planera din Laddning: Ladda din bil när den är parkerad under längre perioder, till exempel över natten, för att maximera bekvämligheten.
 • Använd Offentliga Laddstationer Smart: Om du använder offentliga laddstationer ofta, skaffa ett abonnemang som ger dig bättre priser och tillgång till fler stationer.
 • Sköt om Din Laddkabel: Rulla alltid ihop kabeln ordentligt och förvara den på en torr plats när den inte används för att förlänga dess livslängd.
 • Utnyttja Timerfunktioner: Många elbilar har timerfunktioner som gör att du kan ställa in laddningstider. Detta kan hjälpa dig att ladda när elpriserna är lägre.

Oavsett om du kör en Tesla eller någon annan elbil, är vår Typ 2 (Mode 3) laddkabel det perfekta valet för att säkerställa en snabb, säker och bekväm laddningsupplevelse. Med hög kvalitet, smarta funktioner och ett brett utbud av tillbehör, gör vi din resa mot en grönare framtid enklare och mer effektiv.

För fler tips och produkter, besök vår webbplats och låt oss hjälpa dig att göra varje resa med din Tesla Model Y till en smidig och trevlig upplevelse.