Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Typ 2 Pigtails laddare 11 kW

  • 1 795 SEK

Dela
Artikelnummer: E0002

Denna laddningskabel har en Type 2-honkontakt i ena änden av kabeln och en öppen ände i den andra änden. Denna kabel kan användas i bundna laddstationer, särskilt de som används för Teslor men självklart funkar kontakten även bra för andra elbilar och laddhybrider med Typ 2 uttag.

Laddkablarna är monterade för hand i Belgien vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet jämfört med många andra kinesiska kablar. Kabel är även CE-godkänd och följer IP-67 klassificeringen för att få användas i regnigt väder. Den är även i genomsnitt 20% lättare jämfört andra kablar kablar från den kinesiska marknaden. Alla kablar är kvalitetssäkrade och testade i fabriken innan de anländer till vårt lager vilket är viktigt för att kunna garantera den höga kvalitet och säkerheten på denna laddkabeln.

Kabeln låses inte upp när bilnyckeln inte är i närheten (samma funktionalitet som hos Teslas Superchargers).

Kabeln har 5 x 2,5 mm² ledare, vilket möjliggör 3 x 16A ström, vilket motsvarar en laddningskapacitet på 11 Kw.
Observera: Du kan inte ansluta en blå eller röd kommandokontakt till denna pigtail och ladda från ett kommandouttag. Den kan bara användas i kombination med en laddstation!


Vi använder inte den typiska kinesiska kabeln, men en europeisk kabel av hög kvalitet, som är 20% lättare och tunnare samtidigt som den är mer hållbar! Kontaktdonen har rostfria kontakter. Elektroniken som används är CE-godkänd.

Glöm inte att välja rätt längd när du beställer, kablarna tillverkas i fabrik efter önskemål om längd från kund ! När laddpunkten är på andra sidan bilens ladduttag (i höjd med uttaget på bilen) behöver du verkligen minst 4 meter för att vara säker.


Laddkablarna är beställningsvaror med en leveranstid på ca 1 vecka.Specifikationer:

Kontaktdon typ 2 hona på fordonssidan med integrerad Tesla-kommandoknapp, öppen ände på andra sidan.
Kabel 3 - fas, 5 x 2,5 mm² + 0,5 mm², max elkraft: 3 x 16A (11 kW laddningsförmåga) VDE-godkänd nr 8491 15/33 CE
Färg Blå / Svart