Fri frakt över 1000 KR / 1-3 Dagars leverans / Faktura

Vision X LED Extraljusramp - Shocker 40" 250W Rak

  • 21 495 SEK

Dela
Artikelnummer: 1054
Leverantör: Vision X

VISION X SHOCKER 40" DUAL ACTION LED EXTRALJUS 250W/380W VIT/VIT - FÖR MODEL X
Vision X Shocker Dual Action LED Light ger dig ett extraljus som kan anpassas efter växlande väderförhållanden med en enkel knapptryckning.

Utnyttja fjärrljusläget - VRT (Vector Reflector Technology) vid högre hastigheter och goda siktförhållanden som ett normalt högpresterande LED-extraljus. Shocker 40" kan leverera upp till 25 680 lumen som räcker hela 688 meter bort @1Lux.

Men det är när dimma och snö skymmer din väg som Shocker blir extra intressant. När du växlar över till flodljusläget - PLC (Photon Light Core Technology) skjuter Shocker ut en 170° bred ljusbild som påminner om ett dimljus, men med avsevärt högre styrka och räckvidd. Föreställ dig ett dimljus som når lika långt som helljuset på många moderna bilar så kanske du förstår vad Shocker handlar om!

Fjärrljusläget på samtliga Shocker är vitt för maximalt ljusutbyte och räckvidd. Flodljusläget däremot finns att få som vitt eller gult. Vilket man föredrar är lite av en smaksak, men generellt ger ett vitt ljus lite bättre räckvidd och oförvrängda färger. Gult ljus ger ett ljus som upplevs mindre påfrestande för ögonen under längre körning, men offrar lite av ljusmängd och färgåtergivning.


Vi rekommenderar att du monterar ljusrampen med vår Tesla adapter för stryström (ALC). Adaptern är specifik för olika modeller och du finner rätt adapter för respektive modell med länkarna nedan:

Model X ALC (tryck här)

Om du köper till ALC direkt i produkten ovan är det viktigt att du anger ett meddelande i kassan vilken ALC det avser.Egenskaper:
Dubbla ljusbilder, fjärr/flod.
Fjärrljusläge VRT (Vector Reflector Technology) med vitt ljus.
Flodljusläge PLC (Photon Light Core Technology) med vitt ljus.
Lamphus av flygplansaluminium.
Race-inspirerade sidofästen.
Kapslingsklass IP68/IP69K.
3-polig Deutsch-kontakt.
Komplett kablage med relä och vippströmbrytare ingår.

Data:
Bredd: 1060 mm
Höjd (m fäste): 97 mm
Djup: 97 mm
Effekt, fjärr: 250 W
Råa lumen, fjärr: 25680 lm
Räkvidd, fjärr @1Lux: 688 m
Effekt, flod: 380 W
Råa lumen, flod: 27780 lm
Räckvidd, flod @1Lux: 300 m


Montering sker på vår företagsadress. Vi kontakter er.


Produkten finns i vårt lager i Göteborg därav något förlängd leveranstid för frakt, oftast 5-7 arbetsdagar.