Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Model Y automatiska dörrhandtag (4 handtag)

  • 10 995 SEK

Dela
Artikelnummer: 1359

Vill du att handtagen välkomnar dig till bilen så fort bilen blir upplåst när du är i närheten med din mobil eller om du låst upp bilen via nyckeln.

Dörrhandtagen efterliknar de på Model S och viker automatiskt ut mot omgivningen med lampa när bilen blir upplåst, bara att dra i handtaget direkt istället för att först trycka in handtaget.

När du rör vid handtaget och bilen är upplåst så kommer handtaget automatiskt att vinklas utåt så du lätt kan öppna bildörren.


Våra eldrivna bagageluckor, frunks och andra elektriska komponenter är framtagna och designade hos vår partner i Tyskland.
Tillskillnad mot andra kinesiska varianter på marknaden så håller dessa en högre kvalité med en högre motståndskraft mot vatten och salt vilket är bra i vårt nordiska klimat. Hjärtat i systemet är en intelligent styrenhet som möjliggör kontinuerlig övervakning av fordonsstatus och central styrning av alla delar.


Montering sker på vår företagsadress i Göteborg. Räkna med ca 5 timmar för montering. För tid på verkstaden för montering behövs ca 1-2 veckor från beställning.