Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Unplugged Performance - Model Y Long Range/SR+ bromsbelägg (gatu- & race)

  • 2 995 SEK

Dela
Artikelnummer: 30004
Leverantör: Unplugged Performance

Beställningsvara med ca 3 veckors leveranstid!

Unplugged Performances bromsbelägg som är anpassade för gatu- och racekörning på bana för Model Y icke performance modeller.


Model Y: s "go" -prestanda från fabrik anses imponerande av många; matchas bara av några avancerade sportsuvs. Som körentusiast så kan man dock uppleva att bilen har lite mjuka bromsar. Genom Unplugged Performance bromsbelägg så ökar du stoppkraften i din bil vid prestandakörningar och du ger då din Model Y möjligheten att vara den sportsuven som den har kapacitet för.


Den unplugged Performance Street och Track Brake Pad Set för Performance Package-fordon har utvecklats för att förbättra prestanda i livliga körscenarier. Den speciella produktionsfriktionsmaterialföreningen som används i Street and Track Brake Pad Set ger en optimerad balans mellan kompromisslös vardagsbruk och högpresterande körning. Rena racingbromsbelägg skapar vanligtvis oönskat buller runt om i staden, för mycket damm, extremt rotorslitage och kräver höga temperaturer för att nå arbetsområdet, dessa gör det inte. Street and Track Brake Pad Set föreslås för förare som söker en högpresterande bromsbeläggslösning utan den traditionella kompromissen i dagliga körscenarier.


Specifikationer

Kompatibel med fabriksbromsok och rotorer på Model Y icke performance modeller.
Förbättrad pedalkänsla, startbett och minskat stoppavstånd
Perfekt för gatukörning varje dag, samtidigt som den kan uthärda mer sportiga körscenarier
Låg ljudnivå och dammnivå
Enkel installation utan några ytterligare ändringar eller uppgraderingar!


Monteringstid ca 4 timmar.