Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Unplugged Performance - Model Y Ascension spoiler by Voltex

  • 34 995 SEK


Dela
Artikelnummer: 30004
Leverantör: Unplugged Performance

Unplugged Performance Ascension-R bakre vinge har utvecklats i CFD för maximal bakre downforce i en smakfull och Model Y specifik design. Den mycket funktionella designen produceras i Japan av Unplugged Performance produktionspartner och racingexpert Voltex Suzuka.

Tillverkas av racinglegend
Voltex Suzuka, världsledande inom racingvingar och aerodynamik. I enlighet med Unplugged Performance historien utnyttjas världens ledande teknik och tillverkning för att samarbeta, så det är ingen överraskning att Voltex valdes för att producera vingen. Voltex aerodynamiska kolfiberdelar finns på världens bästa attackbilar.

Tillverkad specifikt för din Model Y
Till skillnad från de flesta racingvingar använder den här vingen en specialiserad form som är utvecklad exklusivt för Model Y plattformen. Vingen är dimensionellt lämplig för en gatadriven bil, men skapar betydande bakre downforce för racingapplikationer. Bakre sikt försämras inte alls efter installationen eftersom den inte kan ses i backspegeln.


Erbjuds i två varianter:
A: Huvudvinge i rent kolfiber + fästen i mattsvart glasfiber

B: Huvudvinge i rent kolfiber + fästen i matchande kolfiber


Viktigt att känna till om installationen:
Denna bakre vinge kräver borrning till bagageutrymmet för installation. För dem som är intresserade av att kunna återställa bagagelucka till original och plocka med vingen till en ny bil så kan nya bagageluckor oftast gå at hitta för runt 5 000 kr. Självklart kan vingen lackeras i valfri färg eller också folieras om det önskas, kontakt oss då för en offert.

Beställningsvara med ca 3 veckors leveranstid. Kontakta oss för en uppdaterad leveranstid, önskas lackering är det ytterligare ca 1 vecka.

Önskar ni foliera fronten så den matchar er folierad bil? Kontakta oss så hjälper vi även till med folierad front.

Monteringstid ca 2 timma.