Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Unplugged Performance - Model Y aerodynamisk spoiler

  • 9 995 SEK


Dela
Artikelnummer: 30004
Leverantör: Unplugged Performance

Unplugged Performance-produkter har en 7-årig historia av målmedveten och funktionell design. Förutom att det ser vackert ut är vårt aerodynamiska program känt för att vinna tävlingar och för att öka effektiviteten och räckvidden för dagliga bilar. Varje produkt har ett syfte och den här bagageutrymmets syfte är att öka aerodynamisk effektivitet. Den långsträckta designen är specifikt härledd och optimerad av experter i världsklass som använder CFD aerodynamisk testning.

Aerodynamiska fördelar uppstår vid höga hastigheter. Runt staden är aerodynamisk påverkan minimal men vid hastigheter över 70 km / h börjar nyttan öka och bli märkbar. Våra högeffektiva spoilers minskar luftmotståndet och ökar nedåtstyrkan bak genom att städa upp luftflödet som minskar aerodynamiska ineffektiviteter som skapar lyft och drag bak.

Tillverkad i riktigt kolfiber för att hålla nere vikten samtidigt som du får en fast och stabil konstruktion. Installeras med vår starka 3M tejp för en enkel installation, som även går att avlägsna utan att förändra eller förstöra fordonet. Finns tillgänglig i matt kolfiber och blank kolfiber, men det går självklart att även lacka eller foliera vingen om ni har önskemål om det. Denna produkt är bredare och längre än original Model Y Performance spoiler från Tesla. Det finns en subtil Unplugged U-logotyp präglad på undersidan av spoilern.


Beställningsvara med ca 3 veckors leveranstid. Kontakta oss för en uppdaterad leveranstid, önskas lackering är det ytterligare ca 1 vecka.

Önskar ni foliera fronten så den matchar er folierad bil? Kontakta oss så hjälper vi även till med folierad front.

Monteringstid ca 1 timma.