Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Model X eldriven frunk

  • 10 995 SEK

Dela
Artikelnummer: 1350

Ny produkt! Begränsat lager inledningsvis, för uppdaterad lagersaldo vänligen kontakta oss!


Vill du kunna öppna frunken på din Model X automatiskt men samtidigt önskar att den stänger automatiskt också?

Vi hjälper dig att elektrifiera din frunk!


Du kommer kunna öppna och stänga frunken via appen eller din nyckel (om du köpt till nyckel från Tesla).
Det går även att öppna och stänga via skärmen i bilen eller genom ett knapptryck i frunken (originalknappen som sitter där idag). 


Våra eldrivna bagageluckor, frunks och andra elektriska komponenter är framtagna och designade hos vår partner i Tyskland.
Tillskillnad mot andra kinesiska varianter på marknaden så håller dessa en högre kvalité med en högre motståndskraft mot vatten och salt vilket är bra i vårt nordiska klimat. Hjärtat i systemet är en intelligent styrenhet som möjliggör kontinuerlig övervakning av fordonsstatus och central styrning av alla delar. Under stängningsprocessen sänks frunken först och dras sedan försiktigt in i låset med hjälp av softclose-mekanismen, först därefter säkras frunken genom att låsa. Dessutom tillåter styrenheten att frunken endast kan öppnas när bilen står still och är i parkeringsläge, detta säkerställs även med två lås som agerar som backup om den elektroniska låsningen skulle haverera. Då är det två separat låsningar som är mekaniska som sitter kvar och säkerställer att frunken inte öppnas under körning.


Montering sker på vår företagsadress i Göteborg. Räkna med ca 3 timmar för varje set. För tid på verkstaden för montering behövs ca 1-2 veckor från beställning.