Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Typ 2 Pigtails laddare 11 kW, öppningsknapp för Tesla

  • 2 395 SEK

Dela
Artikelnummer: E0002

Denna laddningskabel har en Type 2-honkontakt i ena änden av kabeln och en öppen ände i den andra änden. Denna kabel kan användas i bundna laddstationer, särskilt de som används för Teslor men självklart funkar kontakten även bra för andra elbilar och laddhybrider med Typ 2 uttag.

Denna pigtail har Tesla Chargeport-funktionalitet, en sömlöst integrerad vattentät knapp på fordonssidan av Type 2-kontakt, så att du kan öppna laddporten, starta och sluta ladda din Tesla eller låsa upp kabeln utan att behöva gå in i bilen först, eller leta efter bilnyckeln. Detta är en unik funktion som inte finns på de flesta andra kablar på marknaden!

Laddkablarna är monterade för hand i Belgien vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet jämfört med många andra kinesiska kablar. Kabel är även CE-godkänd och följer IP-67 klassificeringen för att få användas i regnigt väder. Den är även i genomsnitt 20% lättare jämfört andra kablar kablar från den kinesiska marknaden. Alla kablar är kvalitetssäkrade och testade i fabriken innan de anländer till vårt lager vilket är viktigt för att kunna garantera den höga kvalitet och säkerheten på denna laddkabeln.


Kabelutlösningen fungerar naturligtvis bara när bilens fjärrkontroll finns! Kabeln låses inte upp när bilnyckeln inte är i närheten (samma funktionalitet som hos Teslas Superchargers).

Kabeln har 5 x 2,5 mm² ledare, vilket möjliggör 3 x 16A ström, vilket motsvarar en laddningskapacitet på 11 Kw.
Observera: Du kan inte ansluta en blå eller röd kommandokontakt till denna pigtail och ladda från ett kommandouttag. Den kan bara användas i kombination med en laddstation!


Vi använder inte den typiska kinesiska kabeln, men en europeisk kabel av hög kvalitet, som är 20% lättare och tunnare samtidigt som den är mer hållbar! Kontaktdonen har rostfria kontakter. Elektroniken som används är CE-godkänd.

Glöm inte att välja rätt längd när du beställer, kablarna tillverkas i fabrik efter önskemål om längd från kund ! När laddpunkten är på andra sidan bilens ladduttag (i höjd med uttaget på bilen) behöver du verkligen minst 4 meter för att vara säker.


Laddkablarna är beställningsvaror med en leveranstid på ca 1 vecka.Specifikationer:

Kontaktdon typ 2 hona på fordonssidan med integrerad Tesla-kommandoknapp, öppen ände på andra sidan.
Kabel 3 - fas, 5 x 2,5 mm² + 0,5 mm², max elkraft: 3 x 16A (11 kW laddningsförmåga) VDE-godkänd nr 8491 15/33 CE
Färg Blå / Svart