Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

12V uttag frunk/trunk

  • 495 SEKDela
Artikelnummer: 863

12V uttag för frunken eller trunken

Kopplas enkelt ihop med 12V batteriet, vi kan antingen dra kablarna och uttaget till frunken smidigt. Önskar man ett uttag i trunken så ingår även en förlängningskabel som möjliggör montering hela vägen bak i bilen.

Vid köp av uttag både för frunken och trunken skickas det med två identiska uppsättningar som kan kopplas till 12V batteriet samt en uppsättning förlängningskabel för att skapa ett uttag i trunken.

Perfekt om du behöver ett extra uttag för kylboxen, 12V dammsugare, kaffemaskin, fläkt eller andra biltillbehör. 12V uttaget har ett lock för att skydda mot vätskor och andra oönskade föremål i uttaget när det ej används.

Kablarna har en inbyggd säkring för ökad säkerhet. Vid montering är det av yttersta vikt att den röda kabeln monteras på (+) pluspolen på batteriet. Efter att pluspolen är monterad så ska den svarta kabeln monteras på batteriets (-) minuspol.
Om kablarna ska monteras bort är det också viktigt att monteringen sker omvänt, dvs minuspolen ska kopplas bort först innan pluspolen kopplas bort. Följs inte detta är risken stor att 12V batteriet kortsluter.

Uppsättningen för frunken har en längd på 60 cm och räcker för montering i frunken.
Med en förlängningskabel på 365 cm i kombination med kabeln för frunken på 60 cm så får man ett uttag som är totalt 425 cm vilket räcker gott och väl för att montera ett uttag i bagaget på bilen.