Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Model S dörrhandtag padel gear ink Hamphi manual

  • 249 SEK

Dela
Artikelnummer: 1028

Lätt fix för ditt dörrhandtag på Model S!

Model S handtagen har en tendens att gå sönder,  för er som saknar garanti på er Model S kan vi erbjuda en enkel reparation genom byte av växeln som är ett vanligt fel på handtagen. När handtagen inte åker ut från bilen så är det för att växeln är sönder och behöver bytas och då är detta rätt reservdel för dig.

För dig som har handtag som åker ut men som inte reagerar när man drar i handtaget så erbjuder vi istället en permanent lösning till handtagen. Istället för att byta de trasiga delarna i handtaget så uppgraderar vi delarna i handtaget som fungerar idag men som riskerar att gå sönder inom den kommande tiden. På så sätt byter vi ut alla slitagedelar i handtaget och säkerställer att det handtaget inte börjar krångla i framtiden. Den uppgraderingen hittar du HÄR.


För dig som inte är bekväm att montera själv erbjuder vi montering som sker på vår företagsadress i Göteborg. Räkna med ca 2 timmar för varje handtag. För tid på verkstaden för montering behövs ca 1-2 veckor från beställning.


Om ni önskar montera själva så skickar vi med vår manual för att du lätt och smidigt kan utföra installationen själv :)

Det finns även bra videos på YouTube om hur man lätt byter ett handtag på sin Model S.