Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Laddningskontakt - Tesla knapp 16A/32A

  • 1 495 SEK

Dela
Artikelnummer: E0002

Detta kit innehåller allt du behöver för att ersätta en befintlig Typ 2 kontakt med Tesla knapp. Satsen kan användas för alla 16A och 32A kablar och fasta laddstationer. Dessa kablar har 2,5 mm² sektionstrådar. Det är MYCKET viktigt att använda rätt kontakt, eftersom en 32A-kontakt på en 16A-kabel kan överhettas, medan en 16A-kontakt på en 32A-kabel endast tillåter laddning vid 16A ...

Du behöver ett professionellt pressverktyg för att krympa terminalerna till ledningarna, ett vanligt krympverktyg som finns i byggvaruhus kommer INTE att lösa detta, ett alternativ är att löda terminalerna. Det är mycket viktigt att anslutningarna är ordentligt gjorda och installerade av behörig elektriker. Annars ökar risken för uppvärmning av terminalerna!

Tesla knappen har en sömlöst integrerad vattentät knapp på handtaget, så att du kan öppna laddporten, starta och sluta ladda din Tesla eller låsa upp kabeln utan att behöva gå in i bilen först, eller leta efter bilnyckeln. Detta är en unik funktion som inte finns på de flesta andra kablar på marknaden!


Kontaktdonet kan användas för en- och trefasiga kontakter med en ytter diameter på 18 mm.
Beställningsvaror med en leveranstid på ca 1 vecka.