Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Alloygator Exclusive 12-24", 4 hjul, svart

  • 1 249 SEK

Dela
Artikelnummer: 274

Beställningsvara med ca 1-2 veckors leveranstid!


Alloygator Exclusive för att passa 12" till 24" fälgar.

Uppsättning av fyra AlloyGator Exclusive, 6 färgmatchade skarvklipp, rostfritt stål låsklämmor, lim och nyckelring med verktyg för att fixa till mindre skador.

Döljer kantskador och skyddar mot nya skador. Kläms fast i däckklinchen med patenterad infästningssystem. Tillverkat i hårdplast med mycket hög kvalitet och i många olika färger för att passa allas stil.

Exclusive är nästa generationen med rundade kantprofiler för hjul som sträcker sig från 12" till 24" diameter.


Obs: Alloygator rekommenderas inte för maskinpolerade eller diamantskurna aluminiumfälgar. Även om montering av produkten kommer att ge ett överlägset skydd mot skador. Om det redan finns brister på den lackerade fälgen kan det öka risken för fuktlagring innanför skyddet och påskynda lackens nedbrytning. Däremot kan du montera AlloyGator på skadefria fälgar. Montering av AlloyGator kommer inte att orsaka skada på fälgen. Dock tar AlloyGator Limited inget ansvar för en sådan skada orsakad av produktens montering.

Trots detta köper många kunder med maskinpolerade hjul, AlloyGators. De flesta kunder föredrar att lackera om hjulen om behovet skulle uppstå än att få betydligt dyrare och mer besvärliga problem med att behöva reparera hjulen på grund av skador som orsakats av t.ex. trottoarkanter.