Fri frakt över 1000 KR / 1-3 Dagars leverans / Faktura

Superlight titanium lug nuts set

  • 6 895 SEK

Dela
Artikelnummer: 30004

Beställningsvara med ca 2-3 veckors leveranstid!


För de som vill förbättra effektiviteten på alla möjliga sätt är en av de mest effektiva metoderna att minska den ordinarie vikten på fordonet. Att ta bort ojämn vikt kan erbjuda en mängd förbättringar, av vilka några inkluderar bättre styrningskänsla och effektivare överföring av motorkraft till asfalten!


I strävan att ta bort vikt från Tesla-fordon och därmed förbättra räckvidden och prestanda skapade Unplugged Performance deras Superlight Titanium Lug Nut Set. Tillverkad helt av 64-graders titan för imponerande hållbarhet och viktbesparingar, Unplugged Performance Superlight Titanium Lug Nuts sparar 46% av vikten jämfört med OEM stålmuttern.

Identisk konisk design som Tesla OEM för att maximera kontakten mellan luggmuttrar och hjul. Andra eftermarknadsnötter har en generisk konisk form och mycket liten ytyta mellan muttern och hjulet som är potentiellt farligt och kan göra att muttrarna lossnar längre fram.
Kompatibel med alla Tesla-hjul för Model S, 3, X och Y.
Accepterar alla varianter av OEM-modell S & Model X plastsnäcklock, modell 3 Aero-hjulkåpor och Aero-hjulkapslar, modell 3 19 ″ / 20 ″ och navkapslar, samt Model Y-hjulkåpor.

Valfritt "Burnt Titanium", också kallad blå ovan, har en unik regnbågensfärg i blå-lila-guld som endast finns på uppvärmd titanlegering.
Valfri svart DLC, ovan kallad svart, (diamantliknande beläggning) är en otroligt hård skyddande beläggning som finns på high-end lyxiga titanurar.