Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Doftsticka för Model 3 & Y

  • 349 SEK

Dela
Artikelnummer: 30011
Leverantör: Scent Wedge

Doftpinne för din Model 3 eller Model Y.

Handtillverkade i US av en Model 3 förare, en naturlig lösning för att hålla luften fräsch i din Tesla.

För varje beställning planteras ett träd i US :)


Dofter är en så personlig sak, och vi har fyra alternativ:

Coastal Forest framkallar den coola känslan av Santa Cruz-bergen i norra Kalifornien. Känn misten, håll dig vaken men avslappnad. Hör fåglarna flyga ovanför, vinden rinner genom bladen. Sedan blir det plötsligt tyst och du inser att du kan höra skogen andas. Din driva är ett ögonblick av lugn mitt i din kaotiska dag. Gå in, stäng dörren, ta ett djupt andetag. Låt Coastal Forest subtila uppåtriktning omge dig. Andas in. Andas ut. Upprepa. Förutsägbar, men ändå kraftfull, som träden du är omgiven av. Anmärkningar: Eucalyptus. Grön. Häftigt. Subtilt inslag av vanilj.

Mountain Forest du kommer in i bilen och går dit din instinkt leder dig. Du slog soluppgången. Faktum är att när fåglarna börjar sjunga sina första låtar är du redan där. Tiptoe runt redwoods med Mountain Forest doft. Toasty och smidig, denna doftstickan fyller näsan med den mysiga doften av nyskuret trä. Skjut dig in i vildmarken, men tapp aldrig känslan av hem. Woody anteckningar och en subtil antydning av sötma. Tillverkad med 100% naturliga oljor infunderade med en doftsticka i valnöt. Det här är inte ett överväldigande luftfräschare, det är snarare en subtil påminnelse som hjälper dig att starta morgonen. Anmärkningar: Sweet. Vedartad. Torr. Varm och mysig.

The Summit föreställ dig en varm kopp kaffe på toppen av ett berg. Tänk på detta ögonblick mitt i din kaotiska pendel. Gå in, stäng dörren, ta ett djupt andetag. Känn toppen på berget. Andas in. Andas ut. Upprepa. Anmärkningar: Grön. Vedartad. Tall. Kaffe. Vanilj. Söt, varm och mysig. Rik och slät. Krämig.

Big Sur Föreställ dig att du kör längs Kaliforniens kust och drar över för att observera landskapet och höra vågorna. Känn havets bris blandas med den friska lukten av salvia. Detta exakta ögonblick är det som inspirerade denna doft. Anmärkningar: Sage. Ceder. Bris. Frostig. Färsk. Dimma.

Dessa är gjorda med 100% eteriska oljor infunderade i en liten valnötkil som sitter tätt i luftventilkanalen strax ovanför trä (eller vitt) streck på din modell 3. Detta är inte ett överväldigande luftfräschare, snarare det är en subtil påminnelse som hjälper dig att börja morgonen. Om doften bleknar, kan du aktivera den igen genom att skruva upp värmen i några minuter, så varför inte prova "romantikläget" påskägg och skruva upp elden :-)

I förpackningen:

4 doftkilar (räcker ca 1-2 månader)

Doftkilarna är individuellt förpackade och bör bytas efter ca 2 veckor!

Övriga förpackningar ska förvaras förslutna!

Att installera
Placera eller vila inte Scent Wedge på trä eller den keramiska delen av bindestrecket. Placera en doftkil på förarsidan och en på passagerarsidan. Nedan visas de ideala inställningarna.

Placera Scent Wedge på sekundärventilation och tryck på plats.
Se till att det är fast! Tryck sida vid sida för att kontrollera.

one-tree-planted.png

 

 

Sunset Scent Wedge :-)Four scents, good for a month