Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Model 3 & Y Taklist - T-profil

  • 149 SEK



Dela
Artikelnummer: 10002
Leverantör: Hamphi

Taklist med T-profil till Model 3 & Y för att minska ljudnivån i bilen vid högre hastigheter samtidigt som det på ett snyggt och effektivt sätt skyddar mot stenskott i kanten till glastaket.

Monteras genom att försiktigt sträcka ut gummilisten och placera den runt glastaket ovanför framrutan.

Vi rekommenderar att du använder silikonspray för att montera ner listan korrekt och rakt i springan runt glastaket. Om du inte använder silikonspray eller likande så kommer listen ej se rak och fin ut.


Gummilisten kan jämföras med neopren och är väldigt användbart för att absorbera buller och höga toner som uppstår vid högre hastigheter.

Varje längd är kapad något längre än den längden ni valt, detta så att ni själva får kapa och justera ifrån storleken ni vill ha på taklisten.


Vilken storlek ska jag välja om jag har en Model 3?

Generellt så ska du som har en 2021 bil och nyare välja den större storleken medan ni som har en äldre bil ska välja den smalare storleken.

Alla glastak är monterade olika från fabrik vilket gör att taklisten inte nödvändigtvis kommer att passa alla tak, runt om, men i framkanten kommer någon av modellerna att passa utifrån vår erfarenhet.


Model 3 längder:

1 meter = vill du köpa en större rulle och klippa egna längder? Köp metervis och välj antal för att få antal meter på listen.

1,3 meter = för dig som vill täcka den främre kanten mellan framrutan och glastaket.

4 meter = om du vill sätta listen runt hela glastaket för maximal ljudisolering mot vin
dbrus och skydd mot stenskott.


Model Y längder:

Lanseras inom kort, vill ni inte vänta så går det bra att beställa längderna som finns tillgängliga för Model 3.