Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Tesla Model 3 gummimattor

Alla våra gummimattor är luktfria!

Årsmodell 2017-2020 syftar till de med första generationens frunk på Model 3 och liten annorlunda interiör. Du identifierar lätt vilken bil du har genom att kolla på krokarna i frunken. Har du 2 st urgröpningar i anslutning till frunken (där krokarna för frunken passar) så har du den förra genrationen och ska välja 2017-2020 modellen. Ni med nyare bilar har en annorlunda frunk med två runda hål lite höre upp från utrymmet i frunken, er interiör är även uppdaterad vilket kräver lite annorlunda mattor.

XPE 
3 lagerkonstruktion, TPE och XPE utgör grunden, kombineras med en antiglid botten som tillsammans med de höga kanterna hindrar mattan från att glida runt.
XPE ger en grym avrinning och högre tolerans mot smuts. XPE kan även göra att vägljudet blir lägre do dess foam likande struktur absorberar mycket ljud.

TPE + XPE
Består i grunden av TPE likt en traditionell gummimatta. Kombinerat med XPE likande yta i toppen möjliggör en bättre avrinning och högre tolerans mot smuts jämfört med en traditionell gummimatta. De höga kanterna hjälper mattan att sitta kvar på plats och inte glider runt samtidigt som den även fångar upp slask, grus och annan smuts som annars lätt hamnar på sidorna.

TPE
TPE är det vanligaste materialet som används i gummimattor och där erbjuder vi både mattor för interiören men även för bagageutrymmet i trunken och frunken. TPE för interiör har även små piggar i botten som gör att den inte glider runt på golvet i bilen.

Model 3 nedre trunkmatta XPE Model 3 nedre trunkmatta XPE
Model 3 bagagerumsmatta XPE - vikbar Model 3 bagagerumsmatta XPE - vikbar
Model 3 gummimattor TPE Model 3 gummimattor TPE
Model 3 gummimattor TPE + XPE Model 3 gummimattor TPE + XPE
Model 3 bagagerumsmatta TPE vikbar Model 3 bagagerumsmatta TPE vikbar
Model 3 frunkmatta TPE + XPE 2021+ Model 3 frunkmatta TPE + XPE 2021+
Model 3 tygmattor interiör Model 3 tygmattor interiör
Model 3 tygmattor litet paket Model 3 tygmattor litet paket
Model 3 tygmatta frunk Gen 1 Model 3 tygmatta frunk Gen 1
Model 3 tygmatta trunk Model 3 tygmatta trunk