Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Model 3 Spoiler olackerad, orginalpassform

  • 1 395 SEK

Dela
Artikelnummer: 811
Leverantör: Hamphi

Tesla Model 3 spoiler tillverkad i ABS-plast, denna varianten är olackerad och perfekt för dig som vill lackera den i någon unik färg eller vill ha en spoiler att foliera!


Du kan antingen välja en helt olackerad och obehandlad spoiler för att själv lackera eller foliera.

Vi kan självklart även hjälpa dig med lackering i valfri färg/nyans eller om du vill matcha vingen mot färgen på din bil?


Beställer du lackering hos oss med valfri färg kommer vi kontakta dig för att vi tillsammans ska kunna ta fram det utseendet ni vill ha på spoilern. Beställer du lackering utifrån någon av Teslas original färger som finns att välja mellan så kommer vi lackera utifrån färgkoden Tesla har, denna färgkoden är samma som bilen men det kan tyvärr förekomma en liten nyansskillnad ibland (oftast inte).

Vi tar ej ansvar för nyansskillnader på spoilers lackerade enligt de färgkoder som finns från Tesla.


Vi bjuder då även på monteringen om du hämtar upp vingen hos oss. Annars så skickar vi den till dig efter att arbetet på vingen är klart.


Monteras på en ren bil, innan montering ska ytan torkas av. Därefter placerar ni vingen i mitten längst ut på kanten på bagageluckan, vingen ska "krama" om kanten då är den placerad korrekt.

På bagageluckan märker ni sedan upp mitten, samt respektive kant där vingen slutar (förslagsvis med maskeringstejp) och även mitten på vingen. Ta bort skyddet för monteringstejpen och placera på plats.

Tryck inte fast vingen utan börja med att kontrollera att den är inom markeringarna, är vingen lite sne så går det att korrigera så länge ni inte tryckt fast vingen.

Om ni tycker att placeringen är bra så är det bara att börja trycka, börja på båda ytterkanterna och arbeta inåt i mitten. Tryck 3-4 minuter totalt över hela vingen för att få en lyckad montering.


Monteringstid: 10 minuter


Vänligen observera att monteringen bör sker på en varmbil där ytan är minst 15 grader.