Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Mountain Pass Performance - Model 3/Y lift kit

  • 6 995 SEK


Dela
Artikelnummer: 1266

Beställningsvara med ca 2 veckors leveranstid. Kontakta oss för en uppdaterad leveranstid.

Model 3 är den mest populära elbilen någonsin, den sportiga körstilen är något som uppskattas av många. Dock kan den låga körstilen skapa en del problem om man har en brant uppfart, en stor kant in till garaget eller liknade. Då är Model Y i många fall ett bättre alternativ. Eller du kanske redan har bytt till en Model Y men insåg att den markfria gången är betydligt lägre än du först förväntade dig?


Behöver du öka din Model 3 eller Y: s markfrigång?

Med Mountain Pass Performance lift kit så får du en ca 4,5 cm högre bil, allt för lättare ta sig över snö, hastighetsgupp, ojämn terräng men framförallt även branta uppfarter och kanter!


Det förbättrar också insteget i bilen då sätet hammar för många på en bättre höjd. Kompatibel med alla modeller, inklusive bilar utrustade med sänkande fjädrar. CNC aluminium distanser anodiserade för att motstå våra tuffa klimat och även se bra ut!


Om du väljer till Hamphi monterar så ingår det självklart en hjulinställning (värd 1 895:-).

Rekommenderas att välja till installation av bakre camberarmar för att normalisera överstyrning. Den ökade höjden på bilen kan påverka räckvidden i liten begränsad omfattning då det kommer röra sig mer luft under bilen samt att däcken har större exponering.

Observera att bilderna ovan från Model Y är med Performance-fjädrarna.


Instruktioner för installationen hittar du HÄR