Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Faktura

Alloygator fälgskydd 12-21" 4 hjul, vit

  • 995 SEK
  • 699 SEK

Dela
Artikelnummer: 1126

Alloygator fälgskydd för att passa 13" till 21" fälgar.

Uppsättning av fyra AlloyGator fälgskydd, 6 färgmatchade skarvklipp, rostfritt stål låsklämmor, lim och nyckelring med verktyg för att fixa till mindre skador.

Döljer kantskador och skyddar mot nya skador. Kläms fast i däckklinchen med patenterad infästningssystem. Tillverkat i hårdplast med mycket hög kvalitet och i många olika färger för att passa allas stil.


Obs: Alloygator rekommenderas inte för maskinpolerade eller diamantskurna aluminiumfälgar. Även om montering av produkten kommer att ge ett överlägset skydd mot skador. Om det redan finns brister på den lackerade fälgen kan det öka risken för fuktlagring innanför skyddet och påskynda lackens nedbrytning. Däremot kan du montera AlloyGator på skadefria fälgar. Montering av AlloyGator kommer inte att orsaka skada på fälgen. Dock tar AlloyGator Limited inget ansvar för en sådan skada orsakad av produktens montering.

Trots detta köper många kunder med maskinpolerade hjul, AlloyGators. De flesta kunder föredrar att lackera om hjulen om behovet skulle uppstå än att få betydligt dyrare och mer besvärliga problem med att behöva reparera hjulen på grund av skador som orsakats av t.ex. trottoarkanter.