Fri frakt över 1000 :- / Snabb leverans / Faktura

Foliering

Vi hjälper dig med både design & installation av wrap/folie

Vinylfoliering är ett bra sätt att förändra ditt fordons färg eller vissa specifika delar utan att oroa dig över att det ska bli permanent.  Vi använder endast den bästa kvalitén av vinyl och har tusentals olika färger att välja mellan. Vi försäkrar att varje arbete ser bra ut och är så felfri som möjligt. Detta kan innebära borttagning av lampor, stötfångare, dörrhandtag, emblem och annat som kan vara nödvändigt för en fantastisk look! Vinyl håller vanligtvis mellan 5-7 år beroende på hur det omvårdas.

Vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på bara några dagar.

Vi hjälper även till med bildekaler, foliering och loggor/texter. Vi ordnar foliering och dekaler till din Tesla samtidigt som folieringen fungerar som ett lackskydd eller färgändring och även fångar uppmärksamhet till ditt varumärke.


Vill du ha ett nytt utseende på din bil? Eller kanske skydda din lack när du precis fått hem din nya bil men är osäker på vilken firma du ska anlita?

Vi har ett nära samarbete med 3 olika väletablerade firmor som utför följande tjänster, på olika orter runt om i Sverige. Här går vi på Hamphi.com in och säkerställer att kvalitén upprätthålls samtidigt som du får de bästa produkterna på marknaden för din Tesla.

Vi arbetar idag i Göteborg, Örebro och Stockholm. Där erbjuder vi dig alltifrån chrome delete, solfilm, stenskottsfilm till helfoliering.

Kontakta oss om du vill ha hjälp att göra din bil lite extra unik.